Onze assortiment bestaat uit hoogwaardige prodcuten van internationale merken.

Alleen gecertificeerde specialisten mogen Laser & remover producten aanschaffen. Lees meer.

Onze opleidingen zijn vrijgesteld van btw

Introductie

Yevgenia Aytas is afkomstig uit Oekraïne en is de oprichter van Yevgenia PMU. Met meer dan 20 jaar ervaring in de beauty branche en 15 jaar in de permanente make-up sector is Yevgenia een echte veteraan.

Achtergrond

Yevgenia heeft een opleiding tot visagist gevolgd aan het internationaal
hoog aangeschreven opleidingsinstituut van Mieke Petiet waar zij voor het landelijk examen een 10 scoorde. Door deze uitmuntende score werd Yevgenia geselecteerd voor een unieke opleiding in Amsterdam die “Gruppo select” heet. Hier heeft zij de titel make-up artist verkregen.

Bekroonde specialist

Yevgenia heeft talloze opleidingen en trainingen gevolgd en meerdere keren de eerste prijs heeft gewonnen bij internationale kampioenschappen. Yevgenia heeft vele unieke PMU methodes ontwikkeld en is nog steeds actief als PMU artist.

International Master

Naast de nodige werkervaring die Yevgenia dagelijks opdoet, vliegt zij de hele wereld over om diverse mastertrainingen en nieuwe technieken aan specialisten over de hele wereld te geven.

Yevgenia Events

In 2013 begon Yevgenia met het organiseren van haar eerste PMU evenement in Amsterdam. Twee jaar later heeft ze met Eyebrow Festival en Championship, Nederland op de kaart gebracht. In 2024 wordt de 5 jarige jubileum van de succesvolle internationale evenement gevierd.

Internationale

Prestaties en onderscheidingen

Yevgenia Aytas