website

Onze assortiment bestaat uit hoogwaardige prodcuten van internationale merken.

Alleen gecertificeerde specialisten mogen Laser & remover producten aanschaffen. Lees meer.

Onze opleidingen zijn vrijgesteld van btw

Academy

De Yevgenia Academy is een exclusief opleidingsinstituut voor permanente make-up specialisten die in 2003 is ontstaan in Hellevoetsluis, Nederland. Inmiddels is de Academy uitgebreid en heeft meerdere vestigingen. Het doel, van grondlegger Yevgenia Aytas, is om de branche naar een hoger niveau te tillen. De Academy biedt zeer veelzijdige en op maat gemaakte opleidingen, aan iedereen die toe wil treden als permanente make-up specialist, of zich verder wil specialiseren binnen dit vakgebied.

FAQ

Opleidingen

Het verschil tussen een vakopleiding en een masterclass is dat een vakopleiding voor zowel beginnende als gevorderde specialisten geschikt is. Een masterclass is alleen geschikt voor specialisten die al ervaring en een afgeronde basisopleiding hebben.

Alleen onze vakopleidingen zijn geschikt voor personen
zonder ervaring of voorkennis. De theorie wordt in deze opleidingen van A tot Z besproken zodat u na deze opleiding gelijk aan de slag kunt binnen het vakgebied permanente make-up.

Al onze masterclasses en opleidingen (behalve de
basisopleiding wenkbrauw artiest) zijn semi-online. Dit wil zeggen dat het theoretische gedeelte vanaf nu niet meer in onze academy is, maar online vanaf huis te leren! Het praktijkgedeelte zal uiteraard bij ons in de academy plaatsvinden, en het grote voordeel daarvan is dat u deze helemaal zelf naar wens in kan plannen wanneer dit u het beste uitkomt! Hoe handig is dat?

Alle vakopleidingen en masterclasses behalve de vakopleiding wenkbrauw artiest zijn in onze academy semi-online. Dit betekent dat de theoretische gedeeltes van de opleidingen of masterclasses zijn opgenomen.

Absoluut! Voor het online gedeelte zal er een telegram groep beschikbaar zijn met begeleiding voor huiswerk en alle andere vragen. Het is verplicht om uw huiswerk op tijd in te leveren, anders kunnen we u helaas niet laten deelnemen aan de praktijkdag. Ook zal er als voorbereiding voor de praktijkdag een zoom meeting zijn. Hierover ontvangt u alle informatie in de telegram groep.

Wanneer u zich bij ons heeft aangemeld en de betaling is
voldaan, ontvangt u direct de bevestiging en alle theoretische online gedeeltes van de vakopleiding of masterclass. U kunt zelf bepalen wanneer u de online theorie gaat volgen vanaf huis, maar plan dit goed voor uzelf in zodat u op tijd voorbereid bent voor de praktijkdag(en) en het huiswerk.

Voor de theorielessen heeft u een permanente make-up apparaat nodig met de daarbij horende naalden. Ook heeft u pigmenten en oefenlatex nodig om het huiswerk te maken wat u na de online theorie zal ontvangen, om uzelf voor te bereiden op de praktijkdagen. Al deze benodigdheden zijn bij ons aan te schaffen, indien u dit niet heeft.

Voor de vakopleidingen en masterclasses hebben wij voor heel
het jaar "algemene praktijkdagen" ingepland. De data voor de algemene praktijkdagen kunt u vinden in onze agenda, social media kanalen of door contact op te nemen via de e-mail of telefoon.

Onze algemene praktijkdagen zijn er voor bedoeld dat u het
praktijk gedeelte van de masterclass of vakopleiding op die dag kan uitvoeren op 2 modellen. Zo willen we u de mogelijkheid geven om een masterclass of opleiding te doen op een dag naar keuze, wanneer dit u het beste uitkomt.

Dit kan zeker. Het is alleen mogelijk om een praktijkdag bij ons te boeken als u (oud)cursist van ons bent, of een vakopleiding of masterclass bij ons volgt of heeft gevolgd.

De werkboeken en overige materialen worden door ons
verzorgd. U dient enkel uw eigen Permanente Make-Up apparaat en de daarbij horende naalden zelf mee te nemen naar de praktijkdagen. Mocht u geen passend apparaat hebben, kunt u deze bij ons aanschaffen of lenen.

De praktijkdagen beginnen allemaal om 11:00 en eindigen rond 18:00

U hoort zelf zorg te dragen over de modellen. De modellen blijven uw eigen verantwoordelijkheid.

Na de vakopleiding of masterclass ontvangt u een certificaat welke is goed gekeurd door de Europese autoriteiten en de GGD.

Dat kan. Onze vakopleidingen en starterspakketten kunnen in 3 termijnen betaald worden. Voor de vakopleidingen dient er wel altijd een aanbetaling van ‚ā¨450 voldaan te worden, pas daarna is uw plek bevestigd.

Informatie aanvragen

Heeft u nog vragen over de opleidingen? Wilt u advies of heeft u andere vragen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.